Bratari Rudraksha

Rudraksha sunt considerate „lacrimile lui Shiva”. El a meditat foarte multi ani si fiecare lacrima care ii curgea din ochi se transforma intr-o samanta de copac, din care crestea un copac. Acestia sunt copacii de Rudraksha.
Rudraksha ne permite sa ne vedem pe noi cu alti ochi si sa ajungem la Eu-l Interior, depasindu-ne temerile si limitarile.
Un aspect important al bratarilor si colierelor Rudraksha este acela ca nu trebuie imprumutate si nu sunt transmisibile. O bijuteria sau bratara Rudraksha va fi purtata numai de dumneavoastra si, este de preferat, sa nu permiteti nimanui sa o atinga, pentru a nu va strica energia si vibratia!


 Medalioane tibetan

Colier tibetan cu seminte rudraksha, turcoaz si coral.


 pandant

Pandant argint tip busola cu floare de iris

Legenda florii de iris porneste de la zeita greaca Iris, zeita soarelui, mesager intre Olimp si Terra, drumurile sale fiind marcate de un curcubeu multicolor.Zeita Iris prelua mesaje zeilor de pe Muntele Olimp, tinut divin numit si “ochiul paradisului”, si insotita de un nor de stropi stralucitori care formau un minunat curcubeu, le aducea pamantenilor. Astfel, in mitologia greaca, florea de iris era un simbol al Ideii de comunicare


 inele

Inele argint


 pandant

Pandante argint


 Amonit

Amonit


 Bratari pietre semipretioase

Bratari pietre semipretioase

Bratari cu pietre semipretioase, impletite in snur.


 Medalioane argint Floarea Vietii

Medalioane argint Floarea Vietii

Medalioane argint model Floarea Vietii.


 Medalioane argint

Medalioane argint

Medalioane argint diverse modele.


 pandantive

Pandantive

Pandantive pietre semipretioase.


 Bratari

Bratari

Bratari cu argint si snur rosu.


colier

Colier India